Over het werkingsmechanisme van ADHD-medicatie en antidepressiva.
RSS icon Home icon
 • ADHD-bedrog verwringt maatschappij verderfelijk.

  Posted on October 22nd, 2010 Fernand Haesbrouck No comments

  In plaats van de nieuwe generaties op te leiden volgens de normen, die tientallen eeuwen deugdelijk bleken om een maatschappij vooruitgang te laten boeken, werd het ‘bon ton’ dat voortaan de nieuwe generaties pedagogisch de dans kunnen leiden.

  Omdat de pasgeborenen niet meer aangeleerd worden hoe men zich kan concentreren en beheersen, werd ADHD uitgevonden, waarbij ze omwille van het pedagogisch comfort van zij, die het afgeleerd hadden nog normaal op te voeden, als zoethouder partydrugs voorgeschreven krijgen, die dwangmatig psychotisch maken en dus ook geconcentreerd en robotachtig onder controle gebracht worden.

  Aan deze industrie wordt pakken geld verdiend en een economie draait op volle toeren.

  Gekker en dommer dan artsen op het vlak van de scheikunde, bestaat doodgewoon geen mens.

  Maar wat amper nog kan in de hand worden gehouden, zijn de maatschappelijk kwalijke effecten.

  Geneeskunde moet het aanzien dat artsen nu een ziekte moeten voorwenden, die niet eens bestaat, om te kunnen ontsnappen aan strafrechtelijke vervolging, omdat op vraag van de omgeving van het kind een toxicomanie moet ingesteld worden met amfetamine-en(of) cocaïnestoffen.

  Omdat dit de industrie en ook de geneeskunde heel wat geld opbrengt, blijft men hypocriet zwijgen.
  Door de werking van die harddrugs als onbekend uit te roepen, blijft immers niemand met een schuldgevoel over.
  Zelfs de hoogst geplaatsten schreeuwen de veiligheid van harddrug-gebruik bij kinderen uit als uitermate veilig … omdat men niet wil weten hoe die werken.

  Overheid moet het aanzien, dat de wrakken van kinderen, die men op die manier aan het creëren is, zeer lucratief met antipsychotica en speciale medische begeleiding moeten omkaderd worden, omdat een onbestaande aandoening zou aangeboren zijn, maar in feite iatrogeen werd ingesteld omwille van een pedagogisch comfort.

  De overheid betaalt gretig, want er is geld in overvloed: bij de industrie, bij de geneeskunde en bij de onderdanen, die heel wat over hebben voor het eigen pedagogisch comfort.

  Vraag is alleen: waarom verhinderen industrie, overheid, geneeskunde en de media een debat over die gebruikte harddrugs en over de verzonnen ziekte?
  En dan nog het liefst met een talrijk publiek erbij.

  Ik smaakte dit genoegen al drie keer (laatste keer begin 2008) en sindsdien rust een ban op wat als niet wetenschappelijk wordt verweten.

  Terwijl het nu precies het ‘werkingsmechanisme onbekend’ is, dat als echte medische wetenschap WEL wetenschappelijk overeind blijft

  Of hoe de domme onnozelheid van artsen hun status nog steeds overeind houdt..

  Want stel nu eens, dat een niet corrupte politieke overheid, healthcare zou verplichten om het werkingsmechanisme van psychotica wel op de bijsluiters te plaatsen.

  Verwacht het publiek dat wel van een niet corrupte politieke overheid?
  Verwachten artsen dit van een niet corrupte overheid?
  Verwacht healthcare dit van een niet corrupte overheid?

  Alleen… hoe werken harddrugs bij kinderen die lijden aan een ziekte die alleen maar dient om er heel veel geld aan te verdienen, en die daarom alleen maar super veilig kunnen zijn.

  Overheid, artsen en healthcare zijn per definitie niet corrupt, omdat ze hypocriet, helemaal niets weten.
  En als ze dat allemaal tegelijk doen, dan blijft het circus draaien.

  Be Sociable, Share!
   Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us 

  Leave a reply

  You must be logged in to post a comment.